RiefArt
Webdesign
Kontakt RiefArt

Produkter og priser.
Ny komplet hjemmeside kr. 3000,- (ex. moms) bestående af:
Ny mini hjemmeside kr. 1500,- (ex. moms)
Ønsker du bare være tilstede på nettet, skal du måske vælge en præsentations-hjemmeside, som blot indeholder en forside.
Indholdsmængden på siden må ikke foranledige scrolling. Siden indeholder:
Responsiv hjemmeside.
RiefArt Webdesign tilbyder at lave din hjemnmeside responsiv, hvilket betyder, at den fremtræder perfekt på alle enheder såvel pc, tablet som smartphone. Pris: efter aftale.
Legende let opdatering.
Få den fulde frihed til at opdatere din hjemmeside med RiefArt's uhyre enkle opdateringsmoduler, som uden videre kan indbygges på din nye hjemmeside.
Klik her og oplev de mange muligheder RiefArt giver dig for at håndtere opdatering af NYHEDER, BOOKING, GALLERI, BLOG, WEBSHOP mm
Gratis Webshop
RiefArt Webdesign har udarbejdet en super brugervenlig webshop, hvor du selv kan oprette, redigere og slette varer - direkte fra din hjemmeside.
Du kan afprøve shoppen her og se hvordan det virker i virkeligheden på Art-by-Heart og på Svaneke Chokoladeri
Prisen for scriptmodulet er samtidigt chokerende. For det er gratis. Det eneste du betaler er selve konfigureringen, så det kan køre og opdateres fra din egen hjemmeside. Der er ingen udgifter til betalingssystem eller shopadministrator!
Vedligehold/service
RiefArt Webdesign tilbyder vedligehold af hjemmesider til en meget fordelagtig pris.
Vedligeholdelse faktureres efter det konkrete tidsforbrug i minutter som x/60 af timeprisen, da langt de fleste opgaver kun tager få minutter.

Timepris på øvrigt arbejde: kr. 350,- (ex. moms)


Validering af kodeskrift

Søgemaskineoptimering

Loadoptimering

Hvem er RiefArt?