RiefArt
Webdesign
streg
Kontakt RiefArt

Produkter og priser.


RiefArt har udviklet en prisberegner, som kan give dig et indtryk af hvad en ny hjemmeside koster, i forhold til de ønsker du har.
Prisen ikke er et tilbud, men et estimat over opgaven. Din relle pris kan sagtens være lavere.
Prøv prisberegneren
Hvad kan du forvente?
RiefArt Webdesign udvikler din hjemmeside udfra præcis de ønsker du har. Ingen opgaver er for små, og ingen er for komplicerede. Kan du forklare det, kan RiefArt programmere det. Så hvis dit behov ikke er beskrevet på disse sider, skal du blot benytte kontaktformularen, beskrive det og vente max 24 timer på, at du bliver kontaktet.
Ny komplet hjemmeside kr. 3000,- (ex. moms) bestående af:
Responsiv hjemmeside.
RiefArt Webdesign udvikler din hjemmeside i et responsiv design, hvilket betyder, at den fremtræder perfekt på alle enheder såvel pc, tablet som smartphone. Pris: efter aftale.
Legende let opdatering.
Få den fulde frihed til at opdatere din hjemmeside med RiefArt's uhyre enkle opdateringsmoduler, som uden videre kan indbygges på din nye hjemmeside.
Klik her og oplev de mange muligheder RiefArt giver dig for at håndtere opdatering af nyheder, booking, galleri, blog, webshop mm
Gratis Webshop
RiefArt Webdesign har udarbejdet en super brugervenlig webshop, hvor du selv kan oprette, redigere og slette varer - direkte fra din hjemmeside.
Du kan afprøve shoppen her
Prisen for shopmodulet er samtidigt chokerende. For det er gratis. Det eneste du betaler er selve konfigureringen, så det kan køre og opdateres fra din egen hjemmeside, samt evt ønsker til layout. Der er ingen udgifter til betalingssystem eller shopadministrator!
Vedligehold/service
RiefArt Webdesign tilbyder vedligehold af hjemmesider til en meget fordelagtig pris.
Vedligeholdelse faktureres efter det konkrete tidsforbrug i minutter som x/60 af timeprisen, da langt de fleste opgaver kun tager få minutter.

Timepris på øvrigt arbejde: kr. 350,- (ex. moms)


Validering af kodeskrift

Søgemaskineoptimering

Loadoptimering

Hvem er RiefArt?